Tennistoernooien

OGTB Kersttoernooi 2017

Bij deze ontvangt u de informatie over het OGTB Kersttoernooi 2017.
Het Kersttoernooi wordt gehouden van woensdag 27 december t/m vrijdag 29 december 2017.

Opgeven van uw jeugdleden kan voor 20 november as bij info@ltcdosbellingwolde.nl of bij  FRANK.

Als bijlages (zie hieronder):
de uitnodiging van het OGTB Kersttoernooi
het opgavenformulier van het OGTB Kersttoernooi
extra info indeling kinderen in hun eigen kleur

Na het grote aantal aanmeldingen voor het Jeugd Wintertoernooi, verwachten een grote opgave voor het Kersttoernooi.
Zodat we leuke wedstrijdschema’s kunnen maken.

Namens de OGTB,
Mirjam Luttje en Christian Bessembinders

Bijlagen:

Wintercompetitie voor de jeugd

De Oost Groninger Tennis Bond (OGTB) en de Tennishal Winschoten hebben samen een plan opgesteld om de jeugd in de provincie enthousiast te maken om (meer) te gaan tennissen. Een gezamenlijke commissie van de OGTB en de Tennishal organiseert komend winterseizoen op zondag speciaal voor de jeugd een aantal speeldagen in de Winschoter tennishal.

Tijdens deze 6 speeldagen zullen in alle leeftijdscategorieën onder de 16 jaar wedstrijden gespeeld worden, afgestemd op het niveau van de spelers en onder deskundige leiding. Het spelplezier zal voorop staan, maar partijen winnen is vanzelfsprekend ook mooi meegenomen.

Deelname aan deze ‘wintercompetitie’  voor de jeugd is mogelijk voor zowel leden van verenigingen aangesloten bij de OGTB, als voor leden van niet aangesloten verenigingen. De koste voor deelname aan deze 6 speeldagen bedragen slechts € 7,50 pp.

De speeldagen zijn: 15 oktober – 19 november – 17 december – 21 januari – 18 februari – 18 maart.

We beginnen elke zondag om 10:00 uur en afhankelijk van het aantal poules gaan we door tot uiterlijk 13:00 uur.

Opgave is mogelijk bij:

O.G.T.B.: Els Mensinga: ogtb1924@hotmail.com

Aangezien er veel belangstelling is om ook in de winter op deze manier in ‘vorm’ te blijven, geldt de regel: vol = vol!

Oproep

Wie van de JEUGDLEDEN wil graag een toernooitje spelen of misschien zelfs wel competitie? En wie van de (groot-)ouders wil daarin assisteren?

Inlichtingen en aanmeldingen bij Frank Ploeg