Tennistoernooien & competitie

Zie ook laatste nieuws

Oproep

Wie van de JEUGDLEDEN wil graag een toernooitje spelen of misschien zelfs wel competitie? En wie van de (groot-)ouders wil daarin assisteren?

Inlichtingen en aanmeldingen bij Frank Ploeg

Uitnodiging OGTB Voorjaars Jeugd Circuit 2019

Ingekomen oproep van de OGTB, inlichtingen en opgave bij Frank

Aan alle (jeugd)contactpersonen van de bij OGTB aangesloten verenigingen.
Bij deze ontvangt u de informatie over het OGTB Voorjaars Jeugd Circuit (VJC) 2019. Dit jaar wordt de voorjaarsactiviteit van de OGTB gespeeld in mei en juni/juli. De reden hiervoor is dat de data voor de KNLTB TennisKids Rode en Oranje competities zijn aangepast en we de OGTB VJC hierdoor niet meer tussendoor kunnen plannen.  Daarom bieden we het OGTB Voorjaars Jeugd Circuit aan in twee periodes:

• Periode 1: zondag 12, 19 en 26 mei
  • Periode 2: zondag 16, 23 en 30 juni & 7 juli

We spelen dit jaar niet in april omdat banen begin april vaak nog niet (volledig) speelklaar zijn. Later in april is het Pasen en begint daarna de meivakantie.

In Periode 1 kunnen spelers meedoen die niet meespelen in de KNLTB Competities (Rood, Oranje, Groen, Geel). Periode 2 valt ná de KNLTB competities zodat het voor alle jeugdspelers mogelijk is om mee te doen. Kan een speler een keer niet meespelen dan is dat helemaal niet erg. Wel horen we dat vooraf zodat er geen gaten in de schema’s vallen.
Opgeven van jeugdleden voor Periode 1 (mei) kan tot uiterlijk 1 mei 2019
Voor Periode 2 (juni/juli) kunnen deelnemers tot 1 juni aangemeld worden.
Als bijlages:
– de uitnodiging voor de OGTB Voorjaars Jeugd Circuit 2019
– het opgavenformulier van de OGTB Voorjaars Jeugd Circuit (VJC)
– extra info indeling kinderen in hun eigen kleur

We verwachten een groot aantal aanmeldingen, zodat we opnieuw leuke wedstrijdschema’s kunnen maken.

Namens de OGTB,
Christian Bessembinders