Uitnodiging Toernooien TC Wedde

Mixtoernooi Wedde

Van vrijdagavond 7 juni tot en met zondag 9 juni wordt er in Wedde weer het mix toernooi gespeeld. Gezelligheid staat hierbij voorop. De organisatie zal de koppels samenstellen, zodat de partijen zo gelijkwaardig mogelijk zullen zijn. Of je goed of minder goed kan tennissen maakt dus niet uit, iedereen kan meedoen ! Deelname staat ook open voor leden vanDOS !

Je kunt je opgeven via de website www.tvwedde.nl of door een mail te sturen aan info@tvwedde.nl Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welke dagen je kan, want ook als je niet alle drie de dagen beschikbaar bent, kun je meedoen, daar houdt de organisatie rekening mee.

Pannenkoekentoernooi 9 juni

Op zondagochtend 9 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur zal het pannenkoekentoernooi voor de jeugd gehouden worden. De kinderen zullen per leeftijd of sterkte ingedeeld worden om onder begeleiding van vrijwilligers van TV Wedde te tennissen. Het is geen wedstrijd, het spelplezier staat voorop ! Rackets en ballen zijn aanwezig. Als rond 11.30 de kinderen aan tafel gaan, zijn de banen vrij voor de ouders die een balletje willen slaan ! Ook voor hen zijn er rackets en ballen. Opgeven kan door het formulier op de website www.tvwedde.nl in te vullen of een mail te sturen aan info@tvwedde.nl.

Met vriendelijke groeten,

Jeroen van der Ziel

secretaris TV Wedde

Kijk voor meer informatie op onze website: www.tvwedde.nl