Hoe werkt de website van L.T.C. DOS?

Nou, heel makkelijk hoop ik. De website is gemaakt in een omgeving die een zogenaamde responsive website aanbiedt. Dat wil zeggen dat de website op alle apparaten goed te lezen is en volledig wordt weergegeven.

Dus of je nou op een computer, laptop, tablet of smartphone kijkt, je krijgt op alle apparaten dezelfde informatie te zien…..maar niet altijd op dezelfde manier….

Een computerscherm is groter dan een tabletscherm of een smartphone. Daarom ziet het er op de verschillende apparaten verschillend uit:

  • Op alle apparaten opent de website via www.ltcdosbellingwolde.nl met het “welkom” scherm.
    • op een computer of een laptop zie je dan de titel en daaronder een menubalk van links naar rechts met onder sommige menu-items een submenu (van maximaal drie menu’s). Dat zie je ook als je een tablet overdwars houdt, of te wel in landscape stand.
    • op een tablet in horizontale stand (portrait stand) en op een smartphone (in beide standen) zie je het menu als drie liggende streepjes rechtsboven in het scherm. Door hierop  tikken opent het menu van boven naar beneden en zie je alle  (sub-)onderdelen.

Op sommige pagina’s staan soms ook teksten of regels in een andere kleur. Dat zijn hyperlinks, of te wel verwijzingen naar een andere pagina op de website van L.T.C. DOS of zelfs naar pagina’s daarbuiten. Ook kunnen er hyperlinks verborgen zitten achter plaatjes of logo’s. Meestal staat er dan wel bij klik op het logo voor ….. Je kunt het met gebruik van een muis ook zien aan de cursor: die veranderd in een handje als er iets te klikken valt. Probeer het gerust, er gaat niets stuk.

Sommige pagina’s hebben een boxje waar je een reactie kunt achterlaten. Doe dat gerust, dat stellen we op prijs. Tenminste, constructieve en fatsoenlijke reacties. De reacties worden niet direct zichtbaar na het posten (Post Comment) omdat ze eerst via de beoordelaar – dat doet de webmaster – gaan. Deze beoordeling gaat alleen op netheid en fatsoen.